Voor wie?

Een coach is GEEN therapeut. Hij kan wel een steun en toeverlaat zijn, maar hij lost geen problemen op. Jijzelf doet het werk.
Coaches analyseren geen trauma’s. Ze gaan hier en nu na waarom iemand in een bepaalde situatie een probleem niet opgelost krijgt. We gaan niets repareren of helen…. In mijn praktijk gaat het over BEWUSTWORDING…

Bij coaching ligt de focus op het opdoen van succeservaringen, gedragsveranderingen in werking zetten, gedachten onderzoeken en het veranderen van de omgeving.

 

Leven en werken volgens je IKIGAI?

‘Alleen in de mate waarin de mens zijn leven zin geeft, verwezenlijkt hij ook zichzelf.’

Viktor Frank

Iedereen heeft een ikigai: een reden van bestaan.

Wanneer je in je leven kunt ontdekken wat jíj de moeite waard vindt en wat voor jou betekenisvol is, zal je niet alleen meer voldoening vinden, maar ook langer leven.

Het vinden van je ikigai zorgt voor meer inspiratie, levenslust en energie: alles wat je nodig hebt om gezonder en gelukkiger te leven.

Een burn-out overkomt jou toch niet?

Je hebt het gevoel dat je de controle kwijt bent, je slaapt slecht, piekert, voelt je gejaagd en je bent emotioneel. Je bent somber, komt tot weinig en bent vergeetachtig. Of je bent bang om elk moment in tranen uit te barsten. In elk geval voel je je totaal niet jezelf. Er moet iets veranderen, dat is duidelijk. Ik begeleid je in het opsporen van de oorzaken en het onderzoeken van mogelijke veranderingen die je draagkracht vergroten en je draaglast verminderen.

Zit je vast?

We maken allemaal periodes door waarin we ons niet goed voelen. Soms zitten we vastgeroest in onze job, en schenkt je huidige werk je geen voldoening meer. Je hebt nood aan iets anders, maar wat?
Soms merk je bij jezelf verandering op. Jaren was je tevreden met jezelf en je wereldje waarin je leefde. Maar nu brengt dat leven jou geen voldoening meer. Wat is er aan de hand? Je kunt je vinger er niet op leggen. Je wil deze veranderingen onderzoeken en terug een wereld creëren waarin je je goed voelt.

Doelen realiseren

Er zijn wat doelen die je graag gerealiseerd wil zien, maar het lukt maar niet om tot actie over te gaan. Je krijgt je doelen niet helder, of je ziet niet hoe de doelen uit te voeren. Mogelijks zitten beperkende overtuigingen in de weg die je tijdens een coaching sessie kunt ombuigen tot krachtgevende overtuigingen.

stenen dream courage inspire harmony